مواد لازم برای4 تا 6 نفر:
• پرک جو: 100 گرم
• روغن گیاهی: 2 قاشق غذاخوری
• دانه زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
• دانه خردل قهوهای: یک دوم قاشق غذاخوری
• فلفل سبز: 2 عدد، دانه گرفته و ساطوری شده
• برگ بو: یک عدد
• میخک: 2 عدد
• چوب دارچین: یک عدد
• زردچوبه: یک دوم قاشق غذاخوری
• پیاز: یک عدد، ساطوری شده
• سیر: 2 بوته، ساطوری شده
• هویج: یک عدد، حلقه حلقه شده
• کدو حلوایی: 200 گرم، خرد شده
• سیبزمینی: 200 گرم، خرد شده
• پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
• گشنیز خشک: یک قاشق غذاخوری
• عدس قرمز: 225 گرم
• گوجهفرنگی: 2 عدد، ساطوری شده
• گشنیز تازه: یک بوته کوچک، ساطوری شده
• پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری
• آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
________________________________________
روش تهیه :
1.
پرک جو را طبق دستورالعمل روی بستهبندی، بپزید. بعد وقتی ترد شد، آن را
آبکش کرده و کنار بگذارید. همزمان، روغن را در دیگچه عمیقی حرارت دهید و
دانههای خردل و زیره سبز، فلفلها، برگ بو، میخک، دارچین و زردچوبه را در
آن سرخ کنید تا بوی ادویه بلند شده و صدای سرخ شدن دانهها را بشنوید! حالا
پیاز و سیر را به دیگچه اضافه کرده و برای 5 تا 8 دقیقه بپزید تا کاملا
نرم شوند. حالا هویج، سیب زمینی و کدو حلوایی را اضافه کرده و هم بزنید تا
مطمئن شوید تمام سبزیها به روغن و ادویهها آغشته شدهاند. حالا پاپریکا و
گشنیز خشک را روی مواد بپاشید و دوباره هم بزنید.
2.
حالا عدس قرمز، پرک جو و گوجه فرنگی را همراه با 1.7 لیتر آب به دیگچه
اضافه کنید. حرارت را زیاد کرده تا محتویات ظرف به جوش آید و بعد زیر
اجاق را کم کنید تا سبزیها کمکم ترد و پخته شوند. وقتی عدسها کاملا پخت،
آبلیمو، زنجبیل و گشنیز ساطوری شده را به ظرف اضافه کنید.
نکته: این غذا سرشار از فیبر است و 4 واحد از 5 واحد فیبر مورد نیاز روزانه بدن را تامین میکند.
عزیز مجبور شدم آدرس وبلاگمو عوض کنم لطف کنید توی قسمت پیوندهاتون آدرس منو تغییر بدهید ممنونم